cartells i cobertes / carteles y portadas

Cartells

Per a la Universitat Pompeu Fabra (2011):
Para la UPF (2011):Cartell de la cavalcada de Reis de Sant Pere de Ribes (2011). Només en consevo la imatge que jo vaig entregar, no el cartell complet.
Cartel de la cabalgata de Reyes de Sant Pere de Ribes (2011). Solo conservo la imagen que yo entregué, no el cartel completo.Cartell sobre la mort, que tots portem a coll i amb la qual és millor dialogar que trencar la relació:
Cartel sobre la muerte, que todos llevamos a cuestas, y con la que es mejor dialogar que romper la relación:Cartell sobre un suposat espectacle teatral a partir d'una versió de La caputxeta vermella:
Cartel sobre un supuesto espectáculo teatral a partir de una versión de La caperucita roja:Cartells tridimensionals a partir d'uns somnis:
Carteles tridimensionales a partir de unos sueños:
Cartell per a una fira del llibre:
Cartel para una feria del libro:
Cartell per al 32 Festival Internacional de Música Pau Casals de l'Auditori de El Vendrell (Tarragona) per a la temporada 2012.Cartell per a la taverna La Premsa (abril 2012):
Cartel para la taberna La Premsa:


Cartell per al concurs de la Setmana del Mar de Vilanova i la Geltrú 2012:
Cartel para el concurso de la Semana del Mar:
Tres cartells per a la companyia de teatre ETC (English Theater Company), un projecte pedagògic molt interessant per ensenyar l'anglès als estudiants de primària i secundària:
Tres carteles para la compañía de teatro ETC, un proyecto pedagógico muy interesante para enseñar inglés a los estudiantes de primaria y secundaria:


Cartel para el encuentro de sardanas de Sant Pere de Ribes (2013)Cartell per al I Cicle de Blues and Sons de La Tratto (Sant Pere de Ribes, 2014)Cartel para el proyecto Murrieta Art de las bodegas riojanas Marqués de Murrieta (2022)

Portades

Notes de concert (2011). Barcelona: Sebla EdicionsAbans i després del concert (2013). Barcelona: autoedicióCD Ballem 1 (2016). Barcelona: Cobla Contemporània.


CD Sardaxou 11 (2018). Barcelona: Cobla Contemporània.