cartells i portades / carteles y portadas

Cartells

Per a la Universitat Pompeu Fabra (2011):
Para la UPF (2011):Cartell de la cavalcada de Reis de Sant Pere de Ribes (2011). Ho sento, però només tinc la imatge que jo vaig donar:
Cartel de la cabalgata de Reyes de Sant Pere de Ribes (2011). Lo siento, solo tengo la imagen que yo les mandé, pero no el cartel completo:Cartell sobre la mort, que tots portem a coll i amb la qual és millor dialogar que trencar la relació:
Cartel sobre la muerte, que todos llevamos a cuestas, y con la que es mejor dialogar que romper la relación:Cartell sobre un suposat espectacle teatral a partir d'una versió de La caputxeta vermella:
Cartel sobre un supuesto espectáculo teatral a partir de una versión de La caperucita roja:Cartells tridimensionals a partir d'uns somnis:
Carteles tridimensionales a partir de unos sueños:
Cartell per a una fira del llibre:
Cartel para una feria del libro:
Cartell per al 32 Festival Internacional de Música Pau Casals de l'Auditori de El Vendrell (Tarragona) per a la temporada 2012.Cartell per a la taverna La Premsa (abril 2012):
Cartel para la taberna La Premsa:


Cartell per al concurs de la Setmana del Mar de Vilanova i la Geltrú 2012:
Cartel para el concurso de la Semana del Mar:
Tres cartells per a la companyia de teatre ETC (English Theater Company), un projecte pedagògic molt interessant per ensenyar l'anglès als estudiants de primària i secundària:
Tres carteles para la compañía de teatro ETC, un proyecto pedagógico muy interesante para enseñar inglés a los estudiantes de primaria y secundaria:


Cartel para el encuentro de sardanas de Sant Pere de Ribes (2013)Cartell per al I Cicle de Blues and Sons de La Tratto (Sant Pere de Ribes, 2014)Portades

Notes de concert (2011). Barcelona: Sebla EdicionsAbans i després del concert (2013). Barcelona: autoedicióCD Ballem 1 (2016). Barcelona: Cobla Contemporània.